Välkommen till Flen Trafikskola

Flentrafikskola hjälper dig att ta körkort för automat eller manuell personbil. Skolans mål är att ha branschens bästa lärare som hjälper dig gärna med allt som har med körkortet att göra.

Utbildningar

Intensivkurs

Ta körkort på bara två veckor med oss på Flen Trafikskola.

 

Fyll i vilket datum du önskar anmäla dig till, samt alla uppgifter som efterfrågas. När vi mottagit din ansökan kommer vi att kontakta dig vidare inom kort. Observera att detta bara är en intresseanmälan! Kursen är inte bokad förrän vi kontaktat er med vidare information.

Intresseanmälan

Elever som tar intensivkurs

Krav för att boka kurs

Riskutbildningen för behörighet B är obligatorisk, och omfattar två delar:

  • Du ska ha giltigt körkortstillstånd, som minst är giltigt tre månader efter kursstart. Var ärlig om dina kunskaper kring körning när du väljer paket. Vi har ingen uppkörningsgaranti och om du inte är färdigutbildad innan ditt körprov så måste det bokas om.
  • Handpenningen ska betalas in omgående så fort vi bekräftar din anmälan för kurs. Vi kan endast säkra din plats hos oss genom att motta en betalning. Som minst är handpenningen 3 000 kronor, men du kan även betala in hela beloppet direkt.
  • Resterande summa för kursen skall betalas in senast 4 veckor innan kursstart. Vid utebliven betalning trots påminnelser kommer din kurs avbokas.
Se alla villkor

Våra paket

Tornadopaket 1

Detta paket passar dig som har goda kunskaper bakom ratten. Du har kört mycket innan och behöver endast få in en rutin i körningen samt se till så att du med säkerhet kan genomföra alla moment.

15 lektioner X 70 minuter: 14 700kr

Teoripaket + teoriundervisning + datatester + fordonskännedom + bil säkerhetskontroll: 2850kr

Risk 1: 850kr

Risk 2: 2200kr

Hyr av bil till körprovet + uppvärmning: 1200kr 19 990kr

(Ordinarie pris 21 800kr, rabatt 1810kr)

Tornadopaket 2

Ett paket för dig som behöver en hel del träning, men som kan köra till viss del.

20 lektioner X 70 minuter: 19 600kr

Teoripaket + teoriundervisning + datatester + fordonskännedom + bil säkerhetskontroll: 2850kr

Risk 1: 850kr

Risk 2: 2200kr

Hyr av bil till körprovet + uppvärmning = 1200 kr 23 900kr

(Ordinarie pris 26 700kr, rabatt 2800kr)

Boendet får man inte avboka när man startat kursen utan vill man avboka boendet så får man göra det en vecka innan startkurs. Körprovsavgifter ingår inte i paketet utan har enksild avgift som skickas hem. Var noggrann att säga till om du har några svårgheter gällande läsning och förståelse, om du skulle behöva extra stöd vid proven eller annat vi behöver veta om vid anmälning av intensivkursen!.

Anmäl dig här

Kursdatum

Namn

Personnummer (ex: 760327-0012)

Gatuadress

Postnr & ort

Telefon

Epost

Välj kurs

Typ

Meddelande

Facebook Instagram Elevcentralen